Menu

IASI: 0232 206 180 | 0752 245 226

BRAILA: 0339 110 802 | 0745 399 196

Când este prea scăzută tensiunea arterială?

În anumite limite, cu cât este mai mică tensiunea arterială, cu atât este mai bună. Nu există, de asemenea, un nivel specific la care tensiunea arterială zilnică este considerată prea scăzută, atâta timp cât niciun simptom al tulburărilor nu este prezent.

Mai mult...

Analize medicale Pascani

Punctul nostru de recoltare din Pașcani este situat în cadrul Centrului Medical Sf. Vineri (vis-a-vis de Biserica Sf. Vineri), pe Str. Mihai Eminescu, Nr. 12, Bl. B6, Sc. A, parter. 

Mai mult...

Prea multe știri negative ne pot îmbolnăvi

Potrivit statisticilor furnizate de sistemul de monitorizare al Națiunilor Unite, din 1970 încoace numărul de dezastre (uragane, cutremure, incendii, erupții vulcanice, explozii, atacuri armate în școli etc) din toată lumea a crescut de peste 4 ori, ajungând la circa 400 pe an.

Mai mult...

Colesterolul bun vs. colesterolul rău

Colesterolul nu este doar ceva care se află în corpul nostru precum grăsimea din jurul taliei. Este transmis prin fluxul sanguin de “transportatori” formați din grăsimi (lipide) și proteine. Aceștia sunt numiți lipoproteine.

Mai mult...

Reducerea consumului de sare

Aportul de sare de mai puțin de 5 grame pe zi pentru adulți ajută la reducerea tensiunii arteriale și a riscului de boli cardiovasculare, accident vascular cerebral și atac de cord coronarian.

Mai mult...

Activitatea fizică, esențială pentru sănătate

În viață, puține lucruri sunt 100% certe. Un lucru pe care ne putem baza, totuși, este că dacă suntem în viață, îmbătrânim. Un factor important ce influențează calitatea înaintării în vârstă este cât de activi suntem, din punct de vedere fizic.

Mai mult...

Masterate UAIC - Iași

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează, în perioada 21-24 martie 2018, evenimentul “Descoperă masteratele UAIC”, care are ca principal obiectiv promovarea programelor de master oferite de cele 15 facultati ale UAIC.

Mai mult...

Sănătatea din farfurie

Studiile ultimilor ani au arătat faptul că cele mai importante cauze ale inflamațiilor sunt regimul nostru alimentar industrializat, bazat pe zaharuri procesate, alimente sărace în fibre, hrană de tip fast-food și junk-food, bogată în calorii, dar săracă în substanțe nutritive și stilul nostru de viață sedentar.

Mai mult...