Menu

IASI: 0232 206 180 | 0752 245 226

BRAILA: 0339 110 802 | 0745 399 196

Timp pentru sănătate. Cum?

Este cel mai ușor să renunțați la intențiile bune atunci când vă propuneți să faceți schimbări în bine la capitolul sănătate: slăbit câteva kilograme, mâncat mai multe fructe și legume, mai puțin fast-food, mai mult timp pentru relaxare ori făcut mai multă mișcare.

Mai mult...

Apa – esențială pentru organism

Apa face mai mult decât să vă stingă setea – apa este esenţială pentru sănătate: putem trăi fără alimente o lună, însă doar o săptămână fără apă. 60% din corpul nostru este format din apă, aceasta fiind vitală pentru multe din funcţiile organismului.

Mai mult...

Poliartrita reumatoidă

Poliartrita reumatoida este o tulburare inflamatorie cronica care poate afecta mai mult decat articulatiile. La unii oameni, conditia poate, de asemenea, sa deterioreze o mare varietate de sisteme corporale, inclusiv pielea, ochii, plamanii, inima si vasele de sange.

Mai mult...

5 sfaturi pentru a fi in formă dimineața

Uneori, ridicarea din patul cald și confortabil, dimineața, este o adevărată provocare.  Nu suntem cu toții persoane matinale, însă există câteva trucuri prin care rutina de dimineață poate fi îmbunătățită:

Mai mult...

Somnul și înaintarea în vârstă

Îmbătrânirea poate afecta calitatea somnului. Vă puteți trezi mai des mai des și să aveți un tipar de somn mai puțin consistent comparativ cu anii precedenți. Puteți însă lua măsuri pentru a depăși aceste probleme.

Mai mult...

Intoleranța la gluten

Boala celiaca numita si celiachie, intoleranta la gluten sau enteropatie glutenica, este o boala digestiva cronica ce impiedica absorbtia nutrientilor, vitaminelor si mineralelor de catre intestin.

Mai mult...

Diabetul - evitarea complicațiilor

Diabetul este o afecțiune cu multiple implicații, pentru pacient și familia acestuia; atenta respectare a planului de tratament este primul pas pentru a reduce riscul apariției unor complicații nedorite.

Mai mult...