Menu

IASI: 0332 80 27 63 | 0740 034 141

BRAILA: 0339 407 400 | 0741 061 793 | 0745 399 196

Toxiinfecțiile alimentare

Toxiinfecțiile alimentare (TIA) sunt afecțiuni cu manifestări predominant digestive determinate de ingestia de alimente contaminate cu bacterii vii sau toxine ale acestora.

Mai mult...

Picătura vie de sânge

Sângele este un ţesut cu particularităţi unice, ale cărui posibilităţi de investigare şi interpretare nu sunt nici pe departe exploatate. Examinarea picăturii de sânge proaspăt capilar prin înţeparea pulpei degetului constitue astăzi o revelaţie în diagnosticul bolilor parazitare şi bacteriene, a anemiilor şi a bolilor metabolice.

Mai mult...

5 beneficii ale vitaminei D

Vitamina D este asociată în mod tradiţional cu sănătatea oaselor, însă studii recente arată faptul că rolul său în organismul uman este mult mai complex: vitamina D acţionează ca reglator hormonal, reduce riscul de apariţie a bolilor inimii, cancerului, atacului cerebral, diabetului şi a bolilor autoimune.

Mai mult...
Schimba preferintele pentru cookie-uriu